hogeschool

ZUYD

EEN SELECTIE VAN MIJN WERK

‘T BOLLEKE

Verloskundigenpraktijk ’t Bolleke wil een nieuw logo. Mijn eerste logo-ontwerp is sterk in zijn eenvoud en gelijk raak. Het is zowel een bolletje (Bolleke) als het bovenaanzicht van een vrouw in verwachting én de vorm van een hart.

Voor deze huisstijl maak ik o.a. het briefpapier, het visitekaartje, een presentatiemap en werk ik (onder begeleiding van Oburon Design) mee aan zowel het ontwerp als de bouw van de website.

DE MOESTUINMAN

De Moestuinman benadert Oburon Design voor een huisstijl. Door zijn duidelijke aanwijzingen wordt mijn logo-ontwerp al snel goedgekeurd. Aan de hand van de cartoony look van het logo wordt de huisstijl vormgegeven.

Ik ontwerp naast het logo o.a. de verpakkingen van zaden, het briefpapier en het visitekaartje. Daarnaast ontwerp en bouw ik i.s.m. mijn collega de website. Óók mag ik de illustraties voor de website maken.

MIJN FYSIO

Oburon Design krijgt de opdracht een huisstijl voor een fysiotherapeut te ontwerpen. Gezien de ligging van zijn praktijk (naast de oude Oranje Nassau mijn) heet het “MIJNfysio”. Deze mijngeschiedenis moet terug te zien zijn in het logo. Dat logo ontwerpt mijn collega.

Op basis van dit logo ontwerp ik het briefpapier, het visitekaartje, een plattegrond en de website. Het bouwen van de site doen wij in samenwerking.

IGOM

IGOM had een 25-jarig jubileum en wil daar een speciale uitvoering van het tijdschrift voor. Ik maak daar lay-out-ontwerpen voor die mijn leidinggevende gebruikt voor het blad.

DE BERENBOOT

Aan de hand van een logo dat mijn collega vormgeeft ontwerp ik 4 andere karakters voor Kinderdagverblijf de Berenboot.

VITALE LIMBURGERS

“Vitale Limburgers” wil een “DNA Boek”. Deze opdracht voer ik uit als schaduwopdracht naast mijn leidinggevende.

ROO FOODS

Een andere schaduwopdracht die ik bij Oburon Design maak is dit ontwerp voor de brochure van Roo Foods.

PTSS POSTER

Voor haar studie heeft mijn moeder een poster nodig voor het presenteren van de resultaten van haar onderzoek. Die geef ik vorm.  Ik  maak er een illustratie bij van een ijsschots en een onderwaterscène, waarin een vis een ijsbeer te slim af is.

ANDER WERK